ZAMONAVIY O‘ZBEK HIKOYACHILIGIDA INSONLARARO MUNOSABATLARNING BADIIY TALQINI - Egamberdiyeva , Kamola (Zamonaviy filologiya muammolari, 2025)
Maqolada yozuvchi Zulfiya Qurolboy qizining “Momo Havo” hikoyasi obraz yaratish mahorati nuqtayi nazaridan oʻrganilgan. Shuningdek, badiiy detallarning asar problematikasini ochib berishdagi ahamiyati tadqiq etilgan.