B2 DARAJADAGI O‘QUVCHILARNING INGLIZ TILIDAGI TINGLAB TUSHUNISH KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Ismoilova , Zarnigor; Botirjonova , Dilshoda (Zamonaviy filologiya muammolari, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilar va talabalar o‘rtasida tinglab tushunish ko‘nikmasini rivojlantirish va uning bosqichlari ko‘rib chiqiladi.Shu bilan birga tinglab tushunish bo‘yicha zamonaviy darsliklar va zamonaviy metodlarga ham alohida e‘tibor qaratiladi.Audio va video segmentlarni bunga misol sifatida keltirishimiz mumkin.Shu bilan bir qatorda guruh faoliyati va shaxslararo faoliyat kabi metodlar ham tinglab tushunish ko‘nikmasini sezilarli darajada yuqori darajaga olib chiqa oladi.