O‘QUVCHILARNING NUTQ KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA O‘YIN USULLARIDAN FOYDALANISH - Tojiboyev , Akramjon (Zamonaviy filologiya muammolari, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning nutq ko‘nikmalarini rivojlantirishda o‘yin usullaridan foydalanishning ahamiyati tahlil qilinadi. O‘yin metodikasi dars jarayonida o‘quvchilarning faolligini oshiradi va til ko‘nikmalarini samarali rivojlantiradi. Maqolada o‘yin turlari, ularni darsga tatbiq etish usullari va amaliy tavsiyalar keltirilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, o‘yin usullari nutq ko‘nikmalarini shakllantirishda samarali vosita hisoblanadi.