O‘ZBEK AUDITORIYASIDA INGLIZ TILIDAGI TALAFFUZNI SHAKLLANTIRISH MUAMMOLARI - Saidova , Nasiba (Zamonaviy filologiya muammolari, 2025)
Ingliz tili bugungi kunda xalqaro muloqotning eng muhim vositalaridan biri hisoblanadi. Tilni puxta o‘rganishda to‘g‘ri talaffuz alohida o‘rin tutadi, chunki u nutqning tabiiyligi va tushunarliligini ta’minlaydi. Ushbu maqolada o‘zbek auditoriyasida inglizcha talaffuzni shakllantirishda uchraydigan asosiy muammolar, ularning sabablari hamda samarali yechim usullari yoritilgan.